REGENT SCHOOL

FULL DAY 3K/UPK

DAILY SCHEDULE

8:00am – 8:20am (20 minutes)	Arrival – Wash Hands (upon entering), Breakfast, Attendance, Choice of Book, Puzzles, or Manipulatives
8:20am – 8:40am (20 minutes)	Circle Time – Greeting, Morning Message, Calendar/Weather, Introduce/Review Theme, Word Work, Shared Reading
8:40am – 8:55am (15 minutes)	Music & Movement – Songs, Finger Plays and Nursery Rhymes
8:55am – 10:25am (90 minutes)	Center Time – Theme Related Activities in Centers (i.e. Dramatic Play, Blocks, Reading, Listening, Computer, Manipulatives, Math, Science, Art, Sand and Water, Writing)
10:25am – 10:40am (15 minutes)	Wash Hands, AM Snack, Bathroom
10:40am – 11:35am (55 minutes)	Recess – Outside/Gymnasium, Wash Hands, Drinks, Bathroom
11:35am – 12:05pm (30 minutes)	Wash Hands – Lunch
12:05pm – 12:20pm (15 minutes)	Read Aloud
12:20pm – 1:10pm (50 minutes)	Rest Time
1:10pm – 2:00pm (50 minutes)	Center Time – Theme Related Activities in Centers (i.e. Dramatic Play, Blocks, Reading, Listening, Computer, Manipulatives, Math, Science, Art, Sand and Water, Writing)
2:00pm – 2:15pm (15 minutes)	End of Day Meeting – PM Snack
2:15pm – 2:20pm (5 minutes)	Prepare for Dismissal
2:20pm	Dismissal